NAGRADNA IGRA, KI JE ENOSTAVNO NE SMEŠ ZAMUDITI!

NAGRADNA IGRA, KI JE ENOSTAVNO NE SMEŠ ZAMUDITI!

 

 

December velja za mesec daril ter prešernega vzdušja. Tudi Panter team je zajela praznična mrzlica in veselo razpoloženje bi želeli deliti z vami, zato smo vam pripravili zadnjo NAGRADNO IGRO v letu, ki se izteka.

 

KAJ in KDAJ?

Med 10. in 25. decembrom bo na naši recepciji postavljena darilna škatla, ki bo sprejemala imena in priimke vadečih na skupinskih vadbah in fitnesu. Povsem preprosto, vsakič ko nas obiščete, v škatlo spustite listek z vašimi podatki in tako sodelujete v velikem žrebanju, ki se bo odvijalo, 29.12.2015, ob 12.00, na recepciji fitnesa (seveda vse pofotkamo in delimo med vas). Jaa, pravilno ste prebrali, v žrebanju lahko sodelujete večkrat. Super, kajne? 😉

 

KAJ VSEBUJE DARILO?

Seveda, pričakujemo vaše naslednje vprašanje: »Kaj vsebuje darilo?« Letos smo se za nagrade še posebej potrudili, pisali vsem dobrim možem, ki so nam, za vas, poklonili:

10 x »ŠVICNIK« PANTER

4 x PROTEINSKI SHAKE

2 x PANTER MAJICA

2 x PANTER BRISAČA

1 x MESEČNA KARTA ZA FITNES

1 x MESEČNA KARTA ZA VODENE VADBE

Tako je, v času največjega obdarovanja v letu, smo vam pripravili kar 20 daril, ki bi jih želeli razdeliti med vas.

 

»KJE JE TRIK?«

Ni ga. Vse, kar želimo z nagradno igro doseči je to, da ostanete aktivni tudi v letu 2016 in tako samo potrdite svojo novoletno zaobljubo.

 

KAKO DOBIM DARILO, KO/ČE SEM IŽREBAN?

Čisto preprosto! Preko spletnega medija vas obvestimo o prejemu nagrade, ki vas bodo čakale na recepciji. Le-te lahko prevzamete v 7 delovnih dneh. se preko spodnjega obrazca, nato pa le še počakajte na naš klic in nam zaupajte, kdaj bi želeli odpreti svoje darilo.