Hi, How Can We Help You?

Gym

Gym

GYM

Vrhunsko opremljen fitnes se nahaja v srcu Dolenjske. Na svojih 900m2 nudi možnost najbolj kakovostne vadbe. V prijetnem ambientu in pozitivni atmosferi lahko kar na 40 napravah učinkovito načrtujete svoj trening. Prostori fitnesa se razprostirajo v dveh nadstropjih, kjer sta vam na voljo tudi dve dvorani za skupinske vadbe in ena za individualne (rehabilitacijske) treninge.

V fitnesu je ves čas prisoten fitnes trener z dolgoletnimi dolgoletnimi izkušnjami, ki svojo delo opravlja profesionalno in s strankami dosega vrhunske rezultate na področju preobrazbe telesa.

V posebni dvorani, ločeni od fitnesa potekajo individualni treningi, ki temeljijo na korekciji telesne drže, rehabilitaciji po poškodbah hrbtenice, mišičnemu neravnovesju, vadbi po porodu in splošnemu dobremu počutju.

Vrhunsko usposobljen kader, ki deluje znotraj fitnesa, vas na vodenih in individualnih obravnavah prepriča, zakaj se nas drži sloves najboljšega fitnesa na Dolenjskem.

Vodene vadbe zaključujejo uspešno celoto, ki jo tvori Panter Gym. Motivacija, spodbuda, zabava, druženje in intenzivno oblikovanje, močna učvrstitev, nežna sprostitev in pospešen dvig življenjske energije!

Skupaj smo močnejši! Prav zato so vodene vadbe ene najbolj zabavnih in učinkovitih oblik rekreacije. Ponujajo zares širok spekter možnosti za odlično zabavo, ob kateri boste svoje telo hkrati oblikovali in topili tiste odvečne maščobne blazinice, polnili svoja pljuča, doživeli dvig navdušujoče energije in vsakič znova premagovali sebe in čutili bitje srca zmagovalca!